Bolaget skall bedriva informativ verksamhet, hålla föredrag och workshops inom området hotell, restaurang, turism och destinationsutveckling, samla in och publicera trendanalyser inom ovanstående områden samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 151 | 57 | 110 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -23 | 38 | 64 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 195 | 185 | 189 |
Årets resultat (tkr) | 276 | 182 | 182 |
Summa tillgångar (tkr) | 5 687 | 5 485 | 5 569 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 151 | 57 | 110 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -23 | 38 | 64 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 195 | 185 | 189 |
Årets resultat (tkr) | 276 | 182 | 182 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 5 242 | 5 242 | 5 242 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 445 | 243 | 327 |
Tillgångar (tkr) | 5 687 | 5 485 | 5 569 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 282 | 1 005 | 824 |
Obeskattade reserver (tkr) | 92 | 92 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 550 | 550 | 550 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 856 | 3 838 | 4 103 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 5 687 | 5 485 | 5 569 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -15.2% | 66.7% | 58.2% |
Soliditet | 22.5% | 19.5% | 16.0% |
Kassalikviditet | 11.5% | 6.3% | 8.0% |
Stylt Intelligence AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget skall bedriva informativ verksamhet, hålla föredrag och workshops inom området hotell, restaurang, turism och destinationsutveckling, samla in och publicera trendanalyser inom ovanstående områden samt därmed förenlig verksamhet.